fbpx

Чому репродукція картини – краще, ніж оригінал

Суспільство 15:18, 27.07, 2018

Ви хочете прикрасити свій будинок твором мистецтва і відправляєтеся в художню галерею? Для людини, яка не надто добре розбирається в мистецтві, вибір може бути досить складним. Що купити – оригінал або друковану копію?

Якщо ви не колекціонер і не займаєтеся бізнесом з продажу картин, модульна картина може бути кращим варіантом. А тут вам допоможуть підібрати бажане зображення або навіть виготовити його на замовлення – https://art-holst.com.ua/modulnye-kartiny. Ми ж пояснимо, чому друкована картина буває навіть набагато кращою, ніж оригінал.

1

Ось які плюси є у репродукцій:

• Великий вибір. Колекціонери знають, наскільки складно буває знайти бажаний оригінал. Можна обійти безліч галерей і колекціонерів, але не знайти бажаного. Хороші речі коштують дорого. Часто їх притримують, щоб в майбутньому продати ще дорожче. А що з репродукціями? Вони легко доступні. Ви можете купити навіть ту річ, яка зберігається в музеї або приватній колекції мільярдера. Причому точність зображення буде відмінною – сучасні технології дозволяють зробити це.

• Багато оригінальних речей досить посередні. Багато художніх полотен не варті тих грошей, які за них просять. Якщо дуже хочеться роздобути саме цю картину через модні тенденції, краще придбати друковану репродукцію на полотні. Мода пройде – і тоді вам не буде шкода розлучатися з зображенням, яке вже перестало бути потрібним.

• Економія. Як ми вже говорили, оригінальні твори мистецтва можуть коштувати нечуваних грошей. Вам не потрібно платити цілий статок, якщо картина призначена для простого домашнього декору. За ті гроші, які просять за посередню оригінальну річ, можна придбати десяток репродукцій відомих художників. Є не так вже й багато людей, які розуміють реальну цінність оригінального мистецтва. Більшість покупців зацікавлені в тому, щоб картина прикрашала інтер'єр. А для цього цілком підійде і копія.

• Простий догляд. Володіння оригінальним твором мистецтва, безумовно, дозволяє пишатися собою. Але такий картині потрібно багато уваги. Потрібно оберігати полотно від вологи, сонячних променів, пилу, подряпин і т. д. Сучасні копії на полотні друкують із застосуванням біочорнил. Вони стійкі до впливу вологи, ультрафіолету, перепадів температури. А якщо копія буде пошкоджена, можна просто замовити нову. Це не стане трагедією.

• Не потрібно боятися злодіїв. Разом з відомою картиною ви купуєте занепокоєння, страх і стрес. Складно добре виспатися, якщо на стіні висить цілий статок. Такі величезні гроші завжди можуть притягти злодіїв. А ось про збереження репродукції турбуватися не доведеться.

• Копію можна повісити де завгодно. Хочете придбати велике полотно, а на стіні для нього немає місця? Просто купіть зменшену репродукцію. Ви можете самі вибрати розмір полотна, збільшуючи або зменшуючи його.

Та в будь-якому разі вибір завжди за вами. Завжди можна знайти хорошу картину невідомого художника або ж замовити хорошу та якісну модульну картину. В обох випадках прогадати дуже складно.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: