fbpx

Чиновник-хабарник Богдан Чупірчук не з’явився на суд

Суспільство 09:53, 05.05, 2015

В Івано-Франківському міському суді розпочалось попереднє судове засідання у справі екс-директора івано-франківського міського Фонду комунального майна Богдана Чупірчука. Обвинувачений на засідання не з'явився.

Захисник обвинуваченого Володимир Суботник зазначив, що Чупірчук не з'явився на засідання через перебування на стаціонарному лікуванні. Про це повідомила його дружина у телефонному режимі. Захист запропонував не проводити засідання без обвинуваченого.

Прокурор з пропозицією погодився, оскільки у цій справі явка Чупірчука є обов'язковою.

Суд постановив відкласти засідання та попросив захисників надати документи про перебування на лікарняному.

"Прошу продовжити запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, оскільки він діє до 10 травня. Наразі Чупірчук не перебуває під вартою, оскільки була внесена грошова застава", – зазначив прокурор.

Після наради суд встановив: продовжити обвинуваченому Богдану Чупіпчуку запобіжний захід у вигляді застави до 4 липня. Наступне засідання відбудеться 20 травня о 9:00

Нагадаємо, 12 березня прокуратура викрила Богдана Чупірчука та директора спортивного комплексу Івана Слюсара під час одержання коштів. Чиновники вимагали та одержали 5 тисяч доларів США та 7 тисяч гривень.
За таку винагороду посадовці обіцяли позитивне вирішення питання щодо надання в оренду нежитлових приміщень для здійснення підприємницької діяльності на території стадіону. Затримано зловмисників було під час одержання коштів.

Прокуратурою Івано-Франківської області вже завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо посадовця. Обвинувальний акт стосовно Чупірчука Б. В. скеровано для розляду по суті до Івано-Франківського міського суду за ч. 3. ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Щодо іншого фігуранта (Слюсара І. Г.  ред.) у вказаному кримінальному провадженні обвинувальний акт прокуратура скерувала ще наприкінці березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: