fbpx

Депутат облради вдарив журналіста, той звернувся в поліцію

Суспільство 10:49, 05.02, 2017

Непорозуміння між чоловіками виникло під час наради з перевізниками у Печеніжинській ОТГ.

Причиною раптового конфлікту між журналістом Євгеном Гапичем та депутатом Івано-Франківської облради Дмитром Лащуком стала розмова журналіста з одним з присутніх у залі.

Зі слів журналіста Гапича, інцидент виник раптово, депутату буцімто не сподобалося, що журналіст веде розмову. Після чого почалася словесна перепалка і чоловіки вийшли в коридор.

"Як тільки ми вийшли, він зі всієї сили вдарив мене у живіт. Це бачили десь 10 осіб, які знаходилися на той час у фойє, серед них і журналісти", – розповів журналіст Євген Гапич.

Розборонив сутичку депутат Коломийської районної ради Юрій Вінтонів, який вийшов з залу одразу за чоловіками. 

"Дії депутата є неприпустимими, а поведінка в повній мірі була неадекватною, – відзначив Вінтонів. – Він вдарив Євгена в живіт, після чого я став між ними".

Однак депутат Дмитро Лащук має свою версію цього конфлікту і переконує, що не вдарив журналіста. 

"Під час наради Є. Гапич голосно розмовляв з кимось, я зробив його зауваження, кажучи: "Женя, будь ласка, трохи тихіше". На що він мені відповів: "Закрий рот, пішли поговоримо". Це чули всі присутні. Я не вдарив його. У фойє просто відбулася словесна перепалка. Є свідки, які можуть це підтвердити", – прокоментував депутат. 

Дмитро Лащук відверто обурений поведінкою Гапича.

"То так має поводити себе журналіст. Що він собі дозволяє?" – у розмові по телефону обурився депутат Лащук.

Як результат – Євген Гапич викликав поліцію та написав заяву на Дмитра Лащука за перешкоджання журналістській діяльності. 

Журналіст заяви не забиратиме і аргументує чому: "Якщо кожен депутат буде дозволяти собі такі дії, то де гарантія того, що завтра руку не піднімуть на інших журналістів?" – зазначив Євген Гапич.

1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: