fbpx

Депутат змусив франківських дорожників усунути брак за власний рахунок. ФОТО

Політика 18:39, 23.04, 2016

Управління капітального будівництва Івано-Франківського міськвиконкому відреагувало на звернення депутат міської ради Віталія Мерінова.

Депутат міської ради від УКРОПу Віталій Мерінов звернувся до УКБ міськвиконкому з приводу неякісного ремонту вулиці Сєченова. Роботи виконувала компанія “Івано-Франківськавтодор”.

Депутат зазначив, що вже за кілька місяців після ремонту виявилися дефекти дорожнього покриття.

“Все-таки “Івано-ФранківськАвтоДор” визнав, що не вміє якісно робити дороги! Перед виборами вони ремонтували вул. Сєченова, за декілька місяців появились дефекти асфальтобетонного покриття. У відповідь на моє депутатське звернення Управління капітального будівництва зобов’язало директора ТОВ “Івано-ФранківськАвтоДор” Шуневича Андрія відремонтувати дану частину дороги за власний рахунок. Роботи ідуть повним ходом) Шуневич Андрій, можете прокоментувати? Напевно, ні, тому що ви мене кинули в бан через критику ремонту дороги по вул. Угорницькій. Але дякую за те, що і там півметрову яму засипали! Коротко: “ремонт по-сволотівськи”, – написав Віталій Мерінов на своїй сторінці у фейсбуці. 

Як повідомляв КУРС, за два останні роки підприємство “Івано-Франківськавтодор” освоїло 70% коштів на ремонт доріг в місті. Генеральним директором ТзОВ “Івано-Франківськавтодор” є Андрій Шуневич. Фірма з 2010 року отримує левову частку коштів на ремонт доріг в Івано-Франківську, її вважають наближеною до керівництва франківської організації “Свободи” та нинішнього міського голови Руслана Марцінківа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: