fbpx

Франківські депутати не поспішають виділяти приміщення "Спілці добровольців АТО Прикарпаття"

Суспільство 18:16, 14.01, 2016

Постійна депутатська комісія з питань оренди та приватизації комунального майна Івано-Франківської міської ради вирішила не поспішати із виділенням приміщення для діяльності "Спілки добровольців АТО Прикарпаття". Питання відправили на доопрацювання.

Питання про укладення договорів безоплатного користування нежитлових приміщень з Громадською організацією "Спілка добровольців АТО Прикарпаття" у будинку на вулиці Лепкого, 46 загальною площею 24,4 кв. м  до 31 жовтня 2016 року планувалося винести на розгляд сесії міської ради 28 січня.

Сьогодні на засіданні комісії йшлося про те, що приміщення у Спілки вже є. Втім, керівник Спілки Василь Андріїв заявляв, що приміщення на Лепкого для організації також актуальне. Сам Андріїв на засідання не прийшов, тому ситуація залишилася без пояснення.

Голова комісії Сергій Гаєвський зауважив, що питання потрібно доопрацювати та подивитись, де Спілка веде діяльність. Жодних проблем з виділенням приміщення не виникне у разі, якщо "добровольцям" воно справді потрібне, запевнили депутати. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: