fbpx

Депутати обласної ради поділили 80 мільйонів екологічного фонду

Суспільство 13:35, 16.02, 2018

Депутати Івано-Франківської обласної ради затвердили перелік із 166 об’єктів, які будуть профінансовані з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища.

Голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич повідомив, що перелік природоохоронних заходів, які будуть фінансуватися за рахунок планових надходжень коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища, формувався з врахуванням пропозицій всіх фракцій.

Проект рішення "Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2018 році" підтримали 62 депутати.

Розмір фонду охорони навколишнього природного середовища у 2018 році становить 80 мільйонів гривень. Їх розділили між розпорядниками: Департаментом будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури (майже 13 млн грн), Департаментом охорони здоров'я (2,1 млн грн), Департаментом соцполітики (500 тис. грн). Місцеві бюджети отримають субвенції на загальну суму 59,9 млн грн. 

Найбільше отримає Матеївецька ОТГ на придбання спецмашини для збору та перевезення побутових відходів на території Матеївецької сільської ради обʼєднаної територіальної громади – 2,7 млн.грн. А Витвицька ОТГ отримає 2,6 млн.грн. на придбання спецтранспорту та обладнання для збору та перевезення побутових відходів на території населених пунктів Витвицької сільської ради обʼєднаної територіальної громади.

З повним переліком об'єктів можна познайомитися за посиланням >>.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: