fbpx

Депутати облради вважають, що заступник голови ОДА ганьбить всю обласну владу

Політика 12:28, 26.05, 2016

Депутати Івано-Франківської обласної ради відреагували на опубліковані в соцмережах і місцевих ЗМІ скандальні фотографії нинішнього заступника голови ОДА Валерія Крецула з "колорадською" стрічкою.

Фотографії, на яких заступник голови ОДА, керівник апарату ОДА Валерій Крецул красується з георгієвською стрічкою, недавно викликали жваве обговорення у франківських спільнотах та ЗМІ. 

Сьогодні на сесії обласної ради голова фракції "УКРОПу" Микола Палійчук звернувся до керівництва ОДА з вимогою провести розслідування стосовно Крецула. За словами Палійчука, ця історія "ганьбить всю обласну владу". Палійчук запропонував також проаналізувати всіх працівників ОДА, які працюють з часів президента Януковича, на предмет партійної належності.

Голова обласної ради Олександр Сич підтримав пропозицію внести звернення "укропівця" у порядок денний.

Обласна рада підтримала пропозицію: "за" проголосували 56 депутатів, утрималася в повному складі лише фракція БПП "Солідарність". Саме звернення депутати розглянуть на наступному пленарному засіданні сесії.

Нагадаємо, Валерій Крецул прийшов в ОДА в лютому 2014 року – в останній місяць президентства Віктора Януковича, у найтрагічніші дні Майдану  на посаду начальника загального відділу. Згодом працював заступником начальника управління, начальником управління документообігу та контролю апарату обласної державної адміністрації, а з 4 травня цього року  заступником голови ОДА, керівником апарату. 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: