fbpx

Депутати у Бурштині вимагали вибачення Роксолани Джури перед місцевими підприємцями

Суспільство 19:49, 20.03, 2018

Міський голова Бурштина Роксолана Джура публічно вибачилась перед підприємцями за некоректні висловлювання стосовно них. Це відбулось на сесії Бурштинської міської ради після виступу депутата від фракції "ВОЛЯ", голови Галицької районної спілки підприємців Ігоря Дулика.

"Вражає цинічне ставлення до підприємців міста. Ви повинні, навпаки, сприяти розвитку бізнесу в Бурштині, адже він є основою для існування всієї держави і виконання нею своїх функцій. А ви часто у соцмережах закидаєте негативні коментарі стосовно бурштинських бізнесменів", – наголосив Ігор Дулик. 

На думку депутата від фракції "ВОЛЯ", розвиток інфраструктури в Бурштині безпосередньо залежить і від розвитку місцевого бізнесу.

"Бюджет формується також і в результаті податків підприємців. Роксолана Джура постійно заявляє, що бізнес не повинен бути у владах будь-якого рівня. Але якщо не буде аптек і магазинів, то й не буде коштів для будівництва доріг", – зазначив Дулик.

Депутат вважає, що сьогодні потрібно дивитись на розвиток Бурштина прогресивно. 

"На жаль, бачення Роксолани Джури часто є радянським, де не було місця бізнесу. Втім я позитивно розцінюю той факт, що вона вибачилась перед місцевими підприємцями", – сказав Дулик.

На правах реклами

 
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: