fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Депутати від "ВОЛІ" підтримали працівників Перегінської школи-інтернату, яку планують ліквідувати. ФОТО

Депутати від "ВОЛІ" підтримали працівників Перегінської школи-інтернату, яку планують ліквідувати. ФОТО

21:28, 17.05, 2019

Припинення діяльності Перегінської школи-інтернату має відбутись тільки після подальшого працевлаштування трудового колективу.

Про це заявила депутат Івано-Франківської обласної ради від партії "ВОЛЯ" Ольга Галабала на сьогоднішній сесії.

Нагадаємо, кілька місяців поспіль вчителі та батьки Перегінської школи оббивали пороги місцевих можновладців з проханням не закривати її. За підтримкою звернулись до депутата Долинської районної ради від партії "ВОЛЯ" Івана Диріва.

"Це страх людей, які втратять роботу. Я сьогодні спілкувалась з трудовим колективом. Ніхто їм не відповів на питання, що ж буде після ліквідації. Без вирішення питання подальшої долі працівників такі питання на сесійні засідання просимо не виносити", – сказала Галабала на сесії.

Депутати підтримали таку ініціативу. А питання щодо припинення діяльності Перегінської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату було знято з порядку денного. 

Відзначимо, що попередньо влада області прийняла рішення створити спеціальну комісію, у яку увійдуть представники обласного Департаменту освіти, депутати обласної, районної рад та самі педагоги Перегінської школи-інтернату.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: