fbpx

Дерев’янко: Голосуйте не за "прохідних", а за власні ідеї, цінності та переконання! ФОТО, ВІДЕО

Політика 17:16, 25.03, 2019

Кандидат в Президенти України, народний депутат Юрій Дерев’янко та лідери партії "ВОЛЯ" провели зустріч з керівниками виборчих штабів, з якими обговорили питання мобілізації виборців, захисту голосів та протидії фальсифікаціям.

Він подякував усім присутнім за активну роботу та високі результати.

"Поки ми намагаємось втілити всі наші переконання, які в нас з’явились ще до Революції Гідності і після Революції, я вам хочу подякувати, що ви дуже активно включились в цей процес. До нас приєднується дуже багато нових людей, і нам дуже важливо цю динаміку зберегти", – заявив кандидат в Президенти.

Дерев’янко висловив переконання в тому, що партія "ВОЛЯ", без сумніву, має найкращу програму. "Підтвердженням цього є те, що в нас запозичують велику кількість ідей, наші тези, програмні засади цілими блоками всі ті так звані "лідери" сьогоднішніх перегонів", – сказав Дерев’янко.

Політик зазначив, що влада напередодні виборів використовує маніпулятивні технології, в тому числі користуючись сумнівними рейтингами, які намагається нав’язати людям.

"Вони хочуть поділити кандидатів на начебто прохідних і начебто непрохідних, підкріплюють це соціологією. Ми змагаємося не грошима, а ідейними людьми, нашими переконаннями. Ми не є під жодним олігархом. Партія "ВОЛЯ" не має вождів, вона будується за принципами внутрішньої демократії", – підкреслив кандидат в Президенти.

Він закликав кожного українця прийти на вибори 31 березня і зробити свій вибір. Але голосувати не як всі, не за так званих "прохідних", а за свої власні цінності, ідеї і переконання.

"Голосуйте за власні цінності, ідеї та переконання, а не за "прохідних". Прохідні не дадуть вам того, чого ви самі хочете, – вони нав‘яжуть вам свою волю і свої ідеї", – підсумував політик.

Політчина реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: