fbpx

Дерев'янко і "ВОЛЯ" цілу ніч блокували Насірова в суді. ФОТО

Політика 11:11, 06.03, 2017

Народний депутат Юрій Дерев’янко, очільниця фракції "ВОЛЯ" в облраді Ольга Галабала, депутат облради Ольга Федишина та інші партійці "ВОЛІ" з різних куточків України і ще близько 500 активістів цілу ніч провели під стінами Солом'янського суду – зорганізували чергування, аби не дозволити вивезти Романа Насірова з приміщення суду, та вимагали провести судове засідання.

"Сподіваємось, справа Насірова стане першим прикладом розриву кругової поруки та справедливого покарання. Ми свідомі того, що в Україні для чиновника рівня Насірова звільнення з посади розцінюється як "вища міра покарання". Але прийшов час, щоб всі винні отримали справедливий вирок українського суду та були покарані",  діляться волівці у соцмережі Фейсбук.

Наразі активісти чекають початку судового засідання, на якому мають розглянути клопотання про відвід судді. Сьогодні ж очікується розгляд питання про обрання запобіжного заходу Насірову, інформує прес-служба партії "ВОЛЯ".

1

Нагадаємо, главу Державної фіскальної служби України Романа Насірова підозрюють у зловживанні службовим становищем та розкраданні державних коштів у сумі понад 2 млрд грн. Слідство вважає, що Насіров, діючи в інтересах депутата Онищенка, в рамках "газової справи" безпідставно надавав ряду підприємств можливість податкових зобов'язань у розстрочку. Вчора в суді для Романа Насірова мали обрати міру запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: