fbpx

Дерев’янко: Порошенко прагне зберегти владу дорогою ціною, але українці можуть цьому завадити!

Політика 15:37, 12.12, 2018

Президент Петро Порошенко намагається зберегти владу за будь-яку ціну, однак українці мають шанс кардинально змінити систему наступного року, для цього потрібно лише 300 тисяч свідомих людей по всій країні.

Про це заявив один з лідерів РНС, кандидат в Президенти України, народний депутат Юрій Дерев’янко в ефірі телеканалу "Наш". 

"Чи буде покараний чинний президент в разі зміни влади при цій ситуації, яку ми зараз маємо? Я думаю, що не буде покараний, тому що ті, хто займають перші позиції в соціологічних дослідженнях, які є не репрезентативні і досить штучні, вони всі хочуть стару систему зберегти. А стара система передбачає, що ніхто нікого карати не буде. Вона передбачає кругову поруку, передбачає, що все буде, як зараз", – заявив Дерев’янко. 

За його словами, єдиний шанс для українців отримати реальні зміни в країні – це обрати не тих людей, які цю систему хочуть зберігати, а тих людей, які хочуть цю систему кардинально змінити. 

"Альтернатива сьогодні є одна – цю олігархічну, бандитську, корупційну систему, яку сьогодні вся ця діюча влада і більшість старих політиків підтримує, радикально кардинально змінити. Для цього треба мати 300 тисяч активних українців по всій Україні, які усвідомлять цей стан справ, кожен з яких здатен забезпечити 10-20 голосів дієвих українців",  розповів Дерев’янко. 

Він переконаний, що 3-6 мільйонів голосів українців буде достатньо для того, щоб наступного року змінити систему.

Коментуючи останні дії президента Порошенка, Дерев’янко зазначив, що всі його кроки свідчать про те, що він намагається утриматись у владі в будь-який спосіб і за будь-яких обставин. 

"Я не підтримував голосування за воєнний стан. І я був одним з тих, хто вимагав, щоб президент під час важливого засідання Верховної Ради разом з усіма членами РНБО пояснив всі ті обставини, які дійсно були. Відбулась агресія РФ проти українських кораблів. Але ці обставини були використані для того, щоб відтермінувати вибори – це без сумнівів. Це просто не пройшло",  переконаний нардеп. 

Він додав, що ця ситуація також була використана для того, щоб президент узурповував владу. "Ця узурпація відбувається плавно 4 роки: і в інформаційній площині, і в судовій площині, і в економічній площині, і абсолютно у всіх площинах, де президент це може зробити. З єдиною метою – зберегти себе персонально при владі через наступні вибори, де він вже бачить, що може програти",  підсумував Дерев’янко. 

Нагадаємо, Верховна Рада затвердила указ Президента Петра Порошенка про введення воєнного стану на 30 днів в 10 областях: Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Луганській, Донецькій, Сумській, Харківській, Чернігівській, Вінницькій.

На правах реклами

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: