fbpx

Дерев'янко розкрив плани РУХУ НОВИХ СИЛ на президентських і парламентських виборах

Політика 14:10, 26.06, 2018

Партія РУХ НОВИХ СИЛ обов’язково братиме участь у президентських і парламентських виборах в 2019 році.

Про це заявив один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ народний депутат Юрій Дерев'янко в ефірі телеканалу ATR. 

"РУХ НОВИХ СИЛ піде на вибори 2019 року – і президентські, і парламентські", – сказав він. 

Дерев'янко повідомив, що кандидатура на посаду президента України від РНС буде визначена найближчим часом. 

"Хто йде на президентські вибори від РНС, ми визначимось на нашому З'їзді. Це буде найближчим часом. Безумовно, ми будемо мати свою кандидатуру, яка буде висунута", – зазначив політик. 

Дерев'янко також повідомив, що досить часто спілкується з Михайлом Саакашвілі. 

Він нагадав, що з моменту створення РНС було 4 члени Ради партії, яка є вищим керівним органом (Михайло Саакашвілі, Юрій Дерев'янко, Ольга Галабала, Давід Сакварелідзе). 

"Партія, з точки зору Статуту, діяльності, була і є багатолідерною. Це не виключає того, що ми всі розуміли, що найбільшу політичну вагу мав Михайло Саакашвілі", – зазначив нардеп. 

Він підкреслив, що де-факто Саакашвілі залишається членом Ради партії, однак де-юре не може підписувати документи, оскільки наразі судиться щодо незаконного позбавлення себе українського громадянства. Коментуючи плітки про відсутність лідера і керування в партії, Дерев'янко запевнив, що це не так. 

"Партія працює, дуже швидко розбудовується. Ми, безумовно, будемо брати участь у виборах. Влада обов'язково має помінятись. При існуючому президентові Україна не має майбутнього. Наступні 5 років не можна втрачати. Ми не повинні втрачати шанс обрати кращого керівника", – підсумував Юрій Дерев'янко. 

Нагадаємо, чергові вибори Президента України мають відбутися 31 березня 2019 року. Чергові вибори народних депутатів Верховної Ради України повинні відбутись 27 жовтня 2019 року. 

На правах реклами

 
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: