fbpx

Дерев’янко закликав демократичні політсили об’єднуватись для захисту демократії в Україні

Політика 11:42, 13.02, 2018

Один з лідерів партії РНС нардеп Юрій Дерев’янко закликає всі демократичні сили об’єднуватись проти свавілля Порошенка, який розпочав терор проти всіх українців, та захистити демократію.

"Порошенко порушив Конституцію і закони, дав злочинні накази. Він залякує всіх українців, не лише його опонентів. Він розпочав терор проти всіх, хто не хоче сприймати його диктаторський режим", – заявив нардеп.

Дерев’янко наголосив, що Порошенко намагається зомбувати людей фальшивими рейтингами соціологічних досліджень.

"Він зараз публікує всякі рейтинги, де він чи перший, чи другий, аби людей зазомбувати та переконати, що він буде обраним вдруге. Ми проти сценарію, коли хтось може себе вважати паханом в країні", – заявив Дерев’янко.

Він закликав демократичні політсили об’єднуватись для захисту демократії в країні:

"Ми маємо пліч-о-пліч захищати демократію, де кожен українець має право обрати до влади того, кого хоче, а не того, кого нав’язують".

Прецедент з Саакашвілі, на думку нардепа, – це ганебний вчинок і пляма на репутації України.

"Весь держапарат був спрямований на те, щоб сфальшувати кримінальні справи, прив’язати Саакашвілі до гучних злочинів, і цей же апарат сьогодні незаконно викидає з України Саакашвілі", – зазначив Дерев’янко.

Окрім того, у неділю, 18 лютого, "РУХ НОВИХ СИЛ" запрошує на Майдан у Києві та в усіх обласних центрах України.

"Нас вийдуть мільйони. Наша головна вимога – відставка Порошенка, адже він лежить колодою на шляху до змін. Ступінь деградації наших високопосадовців стає очевидним не лише для українців, а й для всієї Європи", – заявив народний депутат України, один із лідерів партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Юрій Дерев'янко.

На правах реклами

 
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: