fbpx

Дерев'янко заявив про формування комітетів громадянського опору по всій Україні

Політика 14:41, 19.02, 2018

По всій Україні будуть створені комітети громадянського опору, які контролюватимуть дії влади та формуватимуть санкційні списки.

Про це заявив один з лідерів РНС народний депутат Юрій Дерев'янко під час виступу на Михайлівській площі перед учасниками Маршу за майбутнє.

Він підкреслив, що під час Маршу влада блокує станції метро, швидкісний трамвай та зв'язок, щоб люди не могли зібратись, почути Михайла Саакашвілі та представників інших міст.

"Ми маємо бути згуртовані та організовані. Ми маємо чіткий план дій", – підкреслив Дерев'янко.

"Ми оголошуємо про створення комітетів громадянського опору по всій Україні", – заявив політик.

За його словами, при цих комітетах будуть створені групи активних дій.

"Ці групи мають повідомляти кожного посіпаку, чиновника, корупціонера про те, що ми знаємо, хто вони є. Мають почати формувати списки, які мають стати санкційним списком, щоб ми вимагали проведення санкцій", – заявив Дерев'янко.

Він висловив переконання, що людей на Маршах буде мільйон і вони вимагатимуть відставки Порошенка. Люди зустріли слова Дерев'янка вигуками: "Порошенка у відставку!".

Також, за словами Дерев'янка, необхідно провести праймеріз серед усіх демократичних сил на посаду президента.

"РНС має висувати свого кандидата. Це має бути кандидат, який підтримує концепцію швидкого перезавантаження країни", – заявив Дерев'янко.

Нагадаємо, у неділю усі центральні станції метро в Києві зачинили, щоб не дати людям вчасно дістатись на Марш за майбутнє, вимогою якого є відставка президента Петра Порошенка.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: