fbpx

Дев’ять громадян України загинули в результаті теракту в Кабулі, – ВВС

Суспільство 18:02, 21.01, 2018

Дев’ять громадян України загинули в результаті нападу терористів на готель "Інтерконтиненталь" у Кабулі.

Про це повідомляє ВВС із посиланням на інформацію поліції Кабула, пише УП.

Також повідомляється, що серед загиблих були громадяни Німеччини, Греції та Казахстану. Ще двоє жертв теракту не ідентифіковані.

Афганський журналіст Білал Сарварі у Twitter повідомив про загибель шести українців, зазначивши, що вони були співробітниками афганської авіакомпанії Kam Air.

"В результаті нападу було вбито 10 співробітників авіакомпанії KAM. Серед жертв двоє венесуельців, 6 українців. У числі загиблих – 5 льотчиків. 14 співробітників зникли без вісти", – написав Сарварі, який співпрацює з кількома західними виданнями.

Сарварі також зазначив, що багато авіарейсів в Афганістані були скасовані, оскільки більшість льотчиків, бортінженерів та членів екіпажів загинули або зникли без вісти.

Слід зазначити, що Сарварі також повідомив про 18 загиблих за кілька годин до того, як цю інформацію офіційно підтвердила афганська влада.

В останньому твіті він написав, що з власних джерел у силах безпеки дізнався про 44 загиблих, і 19 поранених. Серед загиблих є громадяни 14 країн. Офіційно ця інформація поки не підтверджена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: