fbpx

Дітям учасників АТО з Прикарпаття подарували кінні прогулянки на іподромі. ФОТО

Суспільство 09:31, 15.06, 2015

Позитивні емоції від сеансу іпотерапії змогли отримати діти, чиї батьки несуть службу в східному регіоні України, а також правоохоронці, які отримали поранення під час виконання службових обов'язків.

Такий нестандартний захід зорганізувала волонтер з Івано-Франківська Наталія Перцович. 17 дітей та дорослих побували на іподромі клубу Wesendorf в селі Павлівка неподалік обласного центру. Більшість із них вперше в житті цього дня сіли на коня та під наглядом інструкторів проїхалися верхи. Менші дітки мали можливість осідлати поні, з мамами прокататися на візку з кіньми.

Враження від такої екскурсії, поєднаної з лікувальним ефектом від безпосереднього контакту з кіньми, як у дітей, так і дорослих – неперевершені. На це, власне, й розраховували, зізнаються організатори та обіцяють влаштовувати оздоровчі сеанси й надалі.

Керівник обласного управління прикарпатської міліції Віктор Шкутов вдячний організаторам екскурсії та господарям іподрому за такий подарунок міліціонерам-спецпризначенцям та їх родинам. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: