fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • Діти та депутати: УКРОПівці грали у футбол із вихованцями Центру соціально-психологічної реабілітації

Діти та депутати: УКРОПівці грали у футбол із вихованцями Центру соціально-психологічної реабілітації

Спорт 10:30, 13.12, 2017

Вже сьомий рік поспіль ГО "Спільними зусиллями", за підтримки народного депутата України Олександра Шевченка, проводить акцію "Місяць милосердя".

Напередодні Дня святого Миколая для дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, малозабезпечених та дітей учасників АТО проводять різноманітні заходи.

Завдяки цій ініціативі протягом місяця півтисячі дітлахів мають можливість побувати в аквапарку, кіно, ляльковому театрі, басейні, відвідати фабрику із виготовлення новорічних прикрас та різноманітні майстер-класи.

У рамках акції також провели незвичний футбольний турнір. На поле вийшли депутати міської ради і учасники АТО. А команду-суперницю представляли вихованці Івано-Франківського центру соціально-психологічної реабілітації.

"Я дуже люблю футбол. Вболіваю за "Шахтар". З дорослими на полі грати важче, аніж із однолітками. Але ми сподіваємось на перемогу", – каже 11-річний Андрій Ковальчук.

І хоча гра була запеклою, на полі панувала дружня атмосфера. Спочатку у рахунку повели укропівці. Та згодом діти вирівняли гру. Матч завершився нічиєю 5-5.

"Діти дуже швидкі, іноді було важко за ними встигати. Ми надзвичайно раді такій спортивній зустрічі. Ця гра була незвичною, але дуже позитивною", – зазначив депутат міської ради Сергій Гаєвський.

 Після гри на вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації чекало нагородження. Діти отримали медалі, солодкий подарунок, кубок турніру. А на додачу – футбольний м’яч.

"Звісно, цим дітлахам дуже бракує уваги і підтримки. Бо на жаль, згадують про такі заклади дуже рідко. Я переконаний, що цей турнір і дітям, і депутатам запам’ятається надовго. Бачив, як малеча мужньо протистояла дорослим чоловікам. Вони молодці. Сподіваюсь, такі матчі стануть традиційними", – наголосив укропівець, голова ГО "Спільними зусиллями" Віталій Мерінов.

 

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: