fbpx

Дівчина з Верховинщини взяла участь у телешоу "Панянка-Селянка"

Стиль життя 19:40, 04.11, 2014

Героїнею випуску програми "Панянка-Селянка" на телеканалі ТЕТ стала 21-річна Люда Іллюк з селища Верховина Івано-Франківської області. Дівчина працює офіціанткою в місцевій кафешці, мріє забезпечити літній матері гідну старість і вибратися з провінції.

Випуск за участю цієї учасниці навряд чи залишив глядачів байдужим. Вразлива і щира Люда не змогла стримати сльози щастя ще в київському аеропорту в очікуванні прильоту в Дубай. Провівши три дні в ОАЕ і подивившись на світ під зовсім іншим ракурсом, дівчина пообіцяла собі повернутися в Дубай ще раз. І зробити все можливе для того, щоб покращити своє життя, інформує ТЕТ.

"Я дуже часто згадую прогулянку на квадроциклах пустелею – це було нереально круто! Шалено хочеться повернутися назад! Це моя головна мета. Насамперед, повернушись додому, я вирішила вивчати англійську мову. У нашому селищі є репетитор, поки займаюся тільки раз на тиждень. Думаю звільнитися з роботи, аби приділити навчанню більше часу", – розповідає Люда.

З "панянкою" Оленою Гудковою дівчина регулярно спілкується у соцмережах. Олена вірить у те, що "селянка" досягне своєї мети і зможе знайти роботу в Дубаї, тому усіляко намагається їй допомогти. Коли вона була вдома у Люди, помітила, що та захоплюється гелевим нарощуванням нігтів. Олена впевнена, що за кордоном "селянка" може зробити кар'єру в beauty-індустрії.

"Я дуже вдячна Олені за підтримку, яку вона мені надає. Мені приємно, що наше спілкування триває! У мене з'явилася мета. В майбутньому планую закінчити курси манікюру, щоб удосконалювати свої навички. Після проекту багато переосмислила у собі не тільки я. Мій брат кинув пити і почав стежити за собою! І тепер я люблю його ще сильніше! Раніше, наприклад, на всіх весіллях він напивався вщент, а зараз зовсім не п'є! Ми з мамою щодня цьому радіємо. Не віримо своїм очам і навіть боїмося наврочити. Проект виявився корисним для нашої родини", – розповіла дівчина про щасливі зміни та плани на майбутнє.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: