fbpx

Для маленьких пацієнтів міської дитячої клінічної лікарні Івано-Франківська передали книжки. ФОТО

Суспільство 20:03, 13.11, 2018

Соціальний проект "Подаруй лікарні книгу", який тривав в Івано-Франківську з 1 жовтня до 1 листопада, завершився.

Збір книг для лікарень міста тривав з 1 жовтня до 1 листопада. Книги можна було приносити до читального залу центральної міської бібліотеки, всіх філій централізованої бібліотечної системи міста та до міської ради. До збору книжок долучилися мешканці міста, колективи дитячих садочків, шкіл, університетів, члени Спілки письменників, депутати й працівники міської ради, громадські активісти, пластуни, пише прес-служба міськради.

Як писав КУРС, така ідея з'явилася у Ігоря Равренчука після того, як йому діагностували онкозахворювання в обласній клінічній лікарні. Там чоловік познайомився зі священиком, який і підштовхнув до такої ініціативи.

"Дякуємо всім, хто приєднався до нашого проекту. Перші полички з книгами вже облаштовані в міській дитячій клінічній лікарні у другому соматичному відділенні. Цього тижня подаровані книги розмістять і в інших медичних закладах міста, де перебувають пацієнти на стаціонарному лікуванні. Наша основна мета проекту – щоб книга надихнула і додала сили для швидкого одужання. Адже читання відволікає від проблем зі здоров'ям, допомагає покращити загальний емоційний і фізичний стан людини", – розповіла сьогодні на прес-конференції секретар міської ради Оксана Савчук.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: