fbpx

Для расових і "тузиків": у Франківську влаштовують спортивні змагання серед собак

Суспільство 11:21, 11.05, 2019

Виставку собак та змагання за звання найспритнішої собаки Івано-Франківська проведуть на стадіоні "Гірка" в неділю, 12 травня.

В неділю, 12 травня, у Франківську відбудеться свято для собак і їхніх власників. 

Паралельно із сертифікатною виставкою собак усіх порід (ККУ-WKU) "Кубок Прикарпаття 2019" пройдуть спортивні змагання серед собак – Івано-Франківський Чемпіонат з Dog Puller та змагання з Pitch&Go

Поборотися за звання найспритнішого можуть здорові породні і безпородні собаки будь-якого віку, інформують організатори.

Вартість участі у Чемпіонаті з Dog Puller становить 50 грн, вартість участі у Змаганнях з Pitch&Go – так само 50 грн. Зареєструватися для участі ви можна за посиланнями – Dog Puller та Pitch&Go

"Там будуть веселощі, біганина, драйв і вітер, шо свистить у вухах, – словом, все як ви любите! А найспритніші з вас підуть додому не тільки з медалями, а й з класними призами – іграшками та нашийниками, біопакетами для отого самого від ЛавГав і чудовими смаколиками від Alpha Spirit Ukraine – з ягням, рибою, качкою, яловичиною, куркою, лівером, а також сиром і йогуртом!" – обіцяють собакам. 

1
 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: