fbpx

Для ресторану Urban Space 100 вже знайшли приміщення

Стиль життя 14:30, 19.08, 2014

Urban Space 100 – поки що проект майбутнього громадського ресторану, що стане успішним прикладом об’єднання громади навколо спільної ідеї. Його засновниками стануть 100 соціально активних людей, яких об'єднує ідея якісного розвитку міського простору.

"Вже відома адреса, за якою буде знаходитись перший в Україні громадський ресторан Urban Space 100: м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 19, – повідомили у Facebook ініціатори проекту. – Ми шукали для цього проекту саме таке приміщення – велике, на першому поверсі, в центральній частині міста. Приємною несподіванкою стала висота всередині і великі нові вітрини від підлоги і майже до стелі. Приміщення знаходиться в історичній будівлі 1927 р. побудови. Колись це був Будинок Союзу польських залізничників, пізніше – Будинок офіцерів". 

На фото будівлі та вітрин майбутнього приміщення вже "прикинули", як вигладатиме логотип Urban Space 100. 

Зазначимо, що Ощадбанк, який знаходитиметься поруч вже багато років, не чіпатимуть. 

Сьогодні до проекту долучилося вже 46 учасників, які вкладуть свою долю у майбутній бізнес – по 1000 у.о. Розробку концепції, реалізацію та подальше управління закладом здійснює компанія "23 ресторани". Відкриття закладу в Івано-Франківську заплановано на 15 листопада 2014 року. Ресторан працюватиме та генеруватиме прибуток, який будуть спрямовувати винятково на реалізацію громадських проектів, що розвивають міське середовище Івано-Франківська. Рішення про те, які проекти підтримати, прийматимуть засновники проекту. 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: