fbpx

Для випускників Яблунівського інтернату у Франківську влаштовують благодійний концерт

Культура 13:15, 15.04, 2019

В Івано-Франківську в неділю, 21 квітня, відбудеться благодійний концерт класичної фортепіанної музики на допомогу випускникам Яблунівської школи-інтернату.

Концерт відбудеться в Івано-Франківську, в обласній філармонії, 21 квітня. Вартість квитка 100 грн. Кошти, виручені з продажу квитків, організатори передадуть на потреби випускників Яблунівської школи-інтернату. Ці діти вже за 2 місяці будуть поступати в профтехучилища, а в них немає елементарного одягу, речей першої необхідності, щоб облаштувати побут в гуртожитку.

Для франківців і на допомогу вихованцям сиротинця виступить молода обдарована піаністка, студентка Міжнародної юнацької музичної академії у місті Росток (Німеччина) Оксана Горецька. У програмі  твори Й. С. Баха, Л. ван Бетховена, Е. Ґріґа, Ф. Ліста.

"Знаю, що 21 квітня  непроста дата для концерту. Але він починається о 17.00. До того часу можна і шутку посвятити, і проголосувати. А на завершення дня зробити добру справу для вихованців Яблунівського інтернату: послухати гарну музику і допомогти їм придбати усе необхідне, щоб розпочати навчання в профтехучилищах,  підтримав захід і звернувся до спільноти в мережі музикант Степан Возняк.  Це елементарні прості речі: посуд, сумки, спортивні костюми, одяг тощо. Цим дітям не потрібно багато. Але те, що потрібно, ми з вами можемо подарувати". 

Щоб забронювати квитки, звертайтеся до Людмила Лінник або 095 401 18 08 та 098 410 23 83 Andriy Savka чи купуйте в касі філармонії. 

"Ви можете "підвісити" квиток, якщо не можете йти, але готові підтримати захід!"  запропонувала одна зі співорганізаторів Людмила Лінник. 

1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: