fbpx

Дмитро Добродомов у парламенті відстоюватиме інтереси івано-франківських підприємців!

Політика 22:05, 22.05, 2018

Лідер політичної партії "Народний контроль", народний депутат України Дмитро Добродомов за круглим столом зустрівся з підприємцями Івано-Франківщини, вислухав проблеми та обіцяв перетворити їхні пропозиції у законодавчі ініціативи.

"Для малого та середнього бізнесу, який є у всьому світі одним із основних двигунів економіки, в Україні суттєвих змін не настало. Саме для напрацювання якісних законодавчих ініціатив потрібна тісна співпраця підприємців з парламентарями, громадськими активістами, представниками влади", – зазначив під час дискусії керівник Івано-Франківської обласної організації політичної партії "Народний контроль" Володимир Гергелюк.

Підприємці з усієї області поділилися проблемами, з якими стикаються щодня у бізнесі, та розповіли, як бачать їх вирішення на законодавчому рівні. Керівник ГО "Галицькі ґазди" Михайло Драч, який займається виробництвом теплової енергії, розповів, що вперше стикнувся з проблемою, коли влада не має можливості розрахуватися за постачання енергії.

"Тільки Івано-Франківська область налічує більш як 40 підприємств, які виробляють альтернативну електроенергію. Ці підприємства заміщають 27 млн метрів кубічних газу. Ми економимо 126 млн грн бюджетних коштів для Івано-Франківської області, сплачуємо 25 млн грн у бюджет. А влада сьогодні не може розрахуватися за захищеними статтями. Такого не було ніколи", – каже підприємець.

Керівник Асоціації деревообробників Західної України Ігор Соболевський наголосив, що в Карпатах масово висихає смерека. Однак представники влади не мають чіткого бачення, як вирішити цю проблему.

"Треба будувати інфраструктуру, щоб добратися до вражених ділянок та вивезти цю деревину. На це треба виділяти кошти, – вважає Соболевський. – Замість того, щоб ліс перетворити на національне благо, ми його перетворимо на національну трагедію".

Крім того, він зазначив, що в державі немає стратегії розвитку деревообробної галузі. Навпаки, складається враження, що її хочуть знищити.

Народний депутат Дмитро Добродомов запропонував підприємцям подавати свої пропозиції щодо вирішення економічних питань, а він в свою чергу постарається сформувати з них законодавчі ініціативи.

 "Ви маєте ініціативи – я маю законом надане право, щоб їх втілити", – звернувся до учасників круглого столу Добродомов. 

1

Народний депутат також розповів, що партії "Народний контроль" Дмитра Добродомова та "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка об’єднуються у спільну політичну платформу "Народна довіра".

"Жодна політична сила на сьогоднішній день не має достатньої кількості людей, щоби поміняти представників нинішньої влади на всіх місцях. Для цього потрібні десятки тисяч людей. І тільки об’єднання дозволить залучити необхідну кількість порядних професійних людей до влади", – пояснив Дмитро Добродомов.

По завершенні круглого столу Добродомов з Гриценком зустрілися з мешканцями Івано-Франківська, де розповіли про мотиви об’єднання їхніх політсил. За словами Анатолія Гриценка, нинішня влада довела населення до зубожіння.

2

"Злочинці не можуть бути при владі, куми президента не можуть займати ключові пости. Основне завдання зараз – побороти корупцію, усунути від влади олігархів", – наголосив він.

Дмитро Добродомов наголосив, що об’єднання демократичних сил на базі спільної платформи дозволить змінити злочинну владу президента.

3

"Наша спільна платформа стане початком до повномасштабного об’єднання всіх демократичних партій та рухів. За підтримки населення разом ми зможемо побороти існуючий режим та бідність і забезпечити нашим громадянам достойний рівень життя", – наголосив Добродомов.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: