fbpx

Дмитро Шлемко: Нова владна команда не зробить нічого з того, що планувала

Політика 21:58, 25.05, 2014

Керівник виборчого штабу Юлії Тимошенко на Прикарпатті Дмитро Шлемко пояснив причини поразки свого кандидата браком часу.

«Ми сьогодні не досягли бажаного результату, на який надіялися. Але у нас немає паніки, ми розуміємо, що за такий короткий проміжок часу важко було відновити реноме Юлії Тимошенко після того, що зробили попередники, обливаючи її брудом… В тому числі допомагала в цьому і демократична сила», — сказав народний депутат Дмитро Шлемко.

Він відзначив, що завтра не завершиться політичне життя в Україні: треба буде забезпечувати мир, спокій, звільняти від терористів Донецьку і Луганську області, повертати Крим, забезпечити життєдіяльність, формувати нову владну команду.

«І зразу можу сказати, що в тій команді будуть працювати люди, які нічого не зроблять з того, що планували. Тому повинні відбутися парламентські вибори, а вони відбудуться вкінці цього року — на початку наступного. Політичне життя дуже швидко у парламентсько-президентській державі може змінитися», — резюмував Шлемко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: