fbpx

Дмитро Ярош: Справа Геннадія Корбана – це політичне замовлення

Політика 18:56, 02.02, 2016

Справа проти Геннадія Корбана є політично вмотивованою, а її організація та виконання більше схожі на політичне шоу зі псевдоборотьби президента з олігархами.

Таку думку в інтерв’ю виданню "Ліга. Новини" висловив колишній лідер "Правого сектору", народний депутат України Дмитро Ярош.

"Я одразу сказав, що це політичне переслідування. Так нерозумно проводити спецоперації із затримання людини, яка не ховається і ходить на допити, – це смішно. Шукали якісь приватні армії – нічого не знайшли, зате звезли сотню спецназу і влаштували шоу. Так не робиться", – сказав журналістам Дмитро Ярош.

Політик також прокоментував чутки щодо неоднозначної біографії члена президії УКРОПу, зауваживши, що які б не були підозри, їх слід довести в судовому порядку відповідно до закону. "Якщо є підозри – судіть і якщо доведете – садіть. Але спочатку все було представлено як шоу з боку силовиків та сторони обвинувачення. Тому в мене немає сумнівів у тому, що це політично вмотивована справа", – наголосив Дмитро Ярош. Також нардеп додав, що це шоу вигідне президенту, оскільки йому "дуже потрібно було масштабно продемонструвати боротьбу з олігархами".

Дмитро Ярош розповів журналістам видання, що Геннадій Корбан допомагав усім учасникам АТО не лише коли був заступником голови Дніпропетровської ОДА, але й полишивши державну службу. "Нам допомагав фонд Геннадія Корбана і оточення Коломойського в цілому, коли вони були при владі в Дніпропетровській області. Але допомога стосувалася фронту – вони не лише "Правому сектору" допомагали. Давали транспорт, давали бронежилети, каски… До речі, після того, як пішли з Дніпропетровської ОДА, допомагати не перестали", – зазначив радник Головнокомандувача Збройних Сил України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: