fbpx

До Дня Незалежності у Франківську по-новому підсвітять ратушу і відкриють чотири вулиці

Суспільство 13:12, 14.08, 2018

Про комплексні заходи з благоустрою та впорядкування території Франківська до святкування Дня Незалежності відзвітували на щотижневій оперативній нараді у міського голови. Марцінків пообіцяв комунальникам з цієї нагоди "чорну середу".

Про підготовку комунальних служб міста до святкування Дня Незалежності на нараді повідомив начальник Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак.
 
Серед комунальних новацій, які супроводжуватимуть цьогорічне свято, – новий прапор, що його піднімуть на Вічевому майдані з нагоди свята. 
"Встановлюємо по місту нові прапори, у тому числі на Вічевому майдані буде піднято новий прапор. Традиційно косимо, встановлюємо біотуалети. Проводимо чистку стовпів від реклами. Прибираємо вулиці, сквери, площі, дамби. Є прохання до перевізників – вчасно вивозити сміття", – виступив Смушак.
Відтак визначили, що до 22 серпня комунальники ретельно прибирають контейнерні майданчики в  середмісті, і з 22 до 25 серпня, також упродовж всіх вихідних днів, щодня вивозять сміття. 
 
За словами Смушака, у місті комунальники готують до відкриття 5 нових об’єктів. До Дня Незалежності відкриють реконструйовані вулиці Міцкевича, Лесі Українки, Слави Стецько та Станіславську. А ще по-новому підсвітять міську ратушу. 
 
 
Руслан Марцінків попередив, що перевірить готовність комунальних служб до свята на кілька днів раніше. 
 
"Замість "чорної п'ятниці" буде "чорна середа". Щоби ви мали ще день-два все дотягнути", – звернувся до комунальників мер. 
Також Руслан Марцінків пообіцяв франківцям в мережі, що до Дня Незалежності міська ратуша засяє ще яскравіше. Нова підсвітка, запевняє мер, відповідатиме сучасним вимогам, які ставлять перед освітленням таких об'єктів. Відкриття  23 серпня о 22.00.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: