fbpx

"Наглухо перекриємо", – Міцкевича та Українки будуть пішохідними

Суспільство 15:38, 15.08, 2018

Рух транспорту по площі Міцкевича та вулиці Лесі Українки здійснюватиметься аналогічно "стометрівці". Пішохідну площу і вулицю після реконструкції відкриють напередодні Дня Незалежності.

Пішохідний статус вулиць сьогодні затвердив виконавчий комітет міськради.

Міський голова Руслан Марцінків поцікавився у директора департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайла Смушака, чи "вулиця буде перекрита наглухо"

"Так, наглухо", – відповів Смушак.

Михайло Смушак розповів КУРСу, що боларди встановлені з боку кафе "Десятка" і медуніверситету. Всі інші можливі в'їзди будуть закриті стовпчиками. 

"Воно буде працювати аналогічно "стометрівці", це не буде, як з вулицею Шевченка",  сказав Смушак.

В перспективі пішохідну зону розширять на вулицю Курбаса. Після ремонту Курбаса з боку Грушевського встановлять боларди.

Михайло Смушак додав, що бруківку, яку не використали під час ремонту площі Міцкевича, по акту передають на баланс комунального підприємства, і в подальшому вона буде використана при реконструкції вулиці Курбаса. 

Відремонтовані площу Міцкевича та вулицю Лесі Українки урочисто відкриють 23 серпня о 21 годині. Після того о 22 год. підсвітять міську ратушу

Нагадаємо, в Івано-Франківську завершують капітальний ремонт вулиці Лесі Українки та проїжджої частини і тротуарів на площі Міцкевича, який розпочався наприкінці серпня 2017 року. Завершити роботи мали до кінця минулого року.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: