fbpx

До Миколая у Франківську для дітей пільгових категорій закупили подарунки на 100 тисяч гривень

Суспільство 17:05, 08.12, 2015

До Дня святого Миколая у виконкомі Івано-Франківська закупили 2150 подарунків для дітей пільгових категорій на суму 99 985,9 гривень.

Зокрема, з нагоди свята подарунки отримають діти-сироти, позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди; діти ліквідаторів аварії на ЧАЕС; діти з малозабезпечених сімей; діти із сімей вимушених внутрішніх мігрантів; діти, батьки яких загинули у зоні АТО; діти, батьки яких є учасниками бойових дій у зоні АТО, та діти, які перебувають на стаціонарному лікуванні у міській дитячій клінічній лікарні, повідомляє прес-служба МВК.

Також 18 рудня управління освіти і науки проведе свято Миколая в дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах Івано-Франківська.

В обласній філармонії 18 грудня о 10.00 відбудеться загальноміське святкове дійство "Казки Святого Миколая" для дітей пільгових категорій. Протягом 13-19 грудня проходитиме благодійна акція міської Ради учнівського самоврядування та міської Ради батьківського самоврядування "Дорогою святого Миколая". А 20 грудня Свято Миколая для дітей віком 6-11 років організують у міському дитячо-юнацькому пластовому центрі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: