fbpx

До податківців Івано-Франківщини за півроку надійшло 84 письмових звернення

Економіка 18:32, 22.07, 2016

Протягом першого півріччя 2016 року від громадян області надійшло 84 письмових звернення, що на 11 звернень менше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Більше сорока відсотків звернень стосувалися податкової політики, зокрема сплати єдиного соціального внеску, присвоєння реєстраційних номерів облікових карток платників податків, ліцензування певних видів господарської діяльності, проведення контрольно-перевірочної роботи.

Також громадяни звертались з питань адміністрування загальнодержавних та місцевих податків і зборів та єдиного соціального внеску, щодо реєстрації та обліку платників податків, житлової та цінової політики, роз’яснення податкового законодавства, діяльності органів місцевого самоврядування.

Крім того, за вказаний період посадові особи фіскального відомства області провели 21 особистий прийом громадян. Тематика звернень, що порушувалась під час проведення особистого прийому, стосувалася в основному питань адміністрування загальнодержавних податків і зборів та єдиного соціального внеску.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: