fbpx

До справи за позовом Гасимова проти Анушкевичуса суддя долучила прокуратуру Івано-Франківська

Суспільство 10:46, 12.05, 2015

У прокуратурі пояснили це вимогою громади.

В Івано-Франківському міському суді триває підготовче засідання у справі за позовом екс-підприємця, депутата міської ради Ріяфета Гасимова до міського голови Віктора Анушкевичуса. На засідання прийшли два десятки журналістів і громадських активістів, які об’єдналися в ініціативу “Вільне озеро” проти незаконної, на їхню думку, забудови зеленої зони.

Нагадаємо, Гасимов вимагає продовжити договір оренди ділянки біля міського озера, на якій зводять житлові багатоповерхівки. Термін дії договору закінчився у березні цього року. Під тиском громадськості міськвиконком рекомендував не продовжувати договір з Гасимовим. Підприємець звернувся до суду.

На сьогоднішньому засіданні суддя Людмила Мелещенко долучила прокуратуру міста Івано-Франківськ стороною у справі. Представник прокуратури пояснив це зверненням громадських активістів, які наполягають, аби міська прокуратура взяла участь у справі на боці громади Івано-Франківська.

З клопотанням до суду про долучення ПП “Вамбуд” в якості третьої сторони з боку позивача також звернувся представник міськради – начальник юридичного відділу міськвиконкому Надія Кедик. За її словами, це логічно, оскільки саме ця компанія є генпідрядником будівництва на ділянці.

“Як представник позивача і орендаря ділянки я підтверджую, що генпідрядником з виконання робіт на даній ділянці є “Вамбуд”. Тому думаю, що залучення до справи ПП “Вамбуд” на стороні позивача є слушним”, – погодився представник Гасимова приватний адвокат Валерій Селянін.

Суд клопотання задовольнив.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: