fbpx

До вересня в Івано-Франківську планують сформувати власну футбольну команду

Спорт 18:15, 11.04, 2016

10 квітня в Івано-Франківську розпочався чемпіонат області з футболу сезону 2016 року. Перед матчем двох молодих команд "Ніка" (Івано-Франківськ) та "Оскар"(с. Підгір’я Богородчанського району) з нагоди 60-річчя місцевого футбольного клубу "Спартак" відзначили ветеранів команди.

"Хочу низько вклонитися й подякувати нашим ветеранам, ветеранам прикарпатського футболу. Вони доклали великих зусиль, щоб про наше місто свого часу чули по всій Україні та колишньому Радянському Союзу. Також хотів би подякувати нашим вболівальникам, які разом зі мною вірять, що прикарпатський футбол був, є і буде", – зазначив міський голова Руслан Марцінків, передає прес-служба МВК.

Ветеранам вручили медалі та грошові премії. Найстаршому з них вже виповнилося 87 років. Богдан Горичок, колишній капітан "Спартака", зізнався: йому дуже приємно, що міський голова почав відновлення прикарпатського футболу, та подякував йому за це.

Нагадаємо, що 17 квітня на стадіоні "Рух" відбудеться перша гра чемпіонату України в аматорській лізі, а до вересня цього року буде сформовано футбольну команду Івано-Франківська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: