fbpx

До заводу "Ґудвеллі Україна" у Галицькому районі зроблять заїзд з траси Н-09

Суспільство 17:24, 20.12, 2018

Перший заступник голови обласної державної адміністрації Марія Савка провела нараду з питань розв’язання проблеми забезпечення транспортного сполучення між плановим м'ясопереробним заводом "Ґудвеллі Україна" та можливими ринками реалізації готового продукту.

У нараді взяли участь директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Іван Андріїшин, заступник начальника з експлуатаційного утримання доріг Служби автомобільних доріг в області Михайло Новосільський, начальник відділу безпеки дорожнього руху УПД ГУМП в області Віталій Царьов, директор з питань розвитку та комунікацій компанії "Ґудвеллі Україна" Любов Богачевська та представники  проектної організації "Урбан Прогрес".
 
Розташування м'ясопереробного заводу передбачено обабіч дороги національного значення Н-09 в Галицькому районі. Для безперебійного в'їзду автомобілів на територію планового м'ясопереробного заводу розробляється проект організації заїзду. При його розробленні потрібно максимально унеможливити виникнення аварійних ситуацій на дільниці дороги, де буде побудовано заїзд на підприємство, пише прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 
Марія Савка наголосила, що залучення інвестицій для будівництва м'ясопереробного заводу дасть поштовх розвитку регіону та сприятиме насиченню ринку якісними м'ясними продуктами харчування.

За результатами наради були дані відповідні доручення щодо розв' язання проблем, які виникають під час реалізації проекту.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: