fbpx

Добродомов: «Країну треба перезавантажити повністю - від голів райдержадміністрацій до Президента»

Політика 20:38, 25.09, 2018

Лідер «Народного контролю» народний депутат України Дмитро Добродомов закликав прикарпатців не допустити знову до влади тих політиків, які керують країною понад 20 років.

Про це Дмитро Добродомов заявив на зустрічі з місцевими мешканцями у Косові.

«Останніх 20 років нам постійно щось обіцяють, розповідають про те, що завтра буде краще. Але кожну наступну п’ятирічку  все гірше і гірше. А я знаю людей в яких краще. Їх можна по іменах називати. Це Ахметов, Коломойський, Фірташ, Медведчук. Вся країна розуміє, що насправді ці люди керують країною. Вони керують країною через політиків-маріонеток. Вони керують цілими фракціями в парламенті, вони приймають рішення, які нічого не мають спільного з нашим життям», – зазначив Добродомов.

Після Помаранчевої революції Україна мала найбільший шанс за весь час незалежності вступити в НАТО. Але, наголошує народний депутат, тодішня влада цим шансом злочинно не скористалася.

«Якщо б ми були в НАТО, у  нас би був і Донбас, і Крим. А потім ці ж люди привели Януковича до влади з усіма трагічними наслідками. Зараз при владі ті самі люди», – констатував Дмитро Добродомов.

Нинішня влада теж не повернула кредиту довіри, який їй дали українці після Революції Гідності.

«Ми зараз стоїмо перед  президентськими і парламентськими виборами та виборами  до  місцевих рад. Це унікальний шанс перезавантажити країну», – наголосив лідер «Народного контролю».

За словами Добродомова, країну треба перезавантажувати повністю: від голів райдержадміністрацій до Президента. Для цього треба протиставити олігархам, що керують країною, реальне об’єднання демократичних сил.

«Народний контроль» систематично виступає за об’єднання демократичних опозиційних сил, непідконтрольним олігархам, щоб ми змогли висунути єдиного кандидата у президенти», – наголосив Добродомов.

1

Він також зазначив, що кандидати у президенти мають показати претендентів на ключові посади в країні.  Відповідний законопроект вже зареєстрований у Верховній Раді.

«Це посади, які відповідно до Конституції він має право пропонувати парламенту. Зокрема, голову СБУ, генпрокурора, керівника Нацбанку, Міністра закордонних справ і Міністра оборони», – конкретизував Дмитро Добродомов.

Відтак , на переконання Добродомова, має бути створений Уряд  народної довіри, що передбачає публічне обговорення кандидатів на ключові посади у міністерства. Але це мають бути нові обличчя – молоді політичні діячі, волонтери та громадські активісти.

 «Всі, хто мав стосунок до влади за ці 20 років, займаючи посаду, котра б могла призвести до результату, і не впорався, не давайте більше їм цих шансів!» – закликав прикарпатців Добродомов.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: