fbpx

Довідку про доходи можна отримати в "Електронному кабінеті платника"

Економіка 07:50, 25.02, 2017

Щоби скористатися сервісом, слід мати електронний цифровий підпис.

Про це повідомляє прес-служба ДПІ у Івано-Франківську.

Прикарпатці можуть скористатися сервісом "Електронний кабінет платника" в частині отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків та отримати відомості про доходи в електронному вигляді з використанням електронного цифрового підпису (ЕЦП).

Безкоштовно отримати ЕЦП можна в акредитованому центрі сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС (АЦСК ІДД). Запит для отримання відомостей про доходи формується виключно фізичними особами – платниками податків для отримання інформації про себе.

Детально ознайомитись з Порядком отримання відомостей про доходи засобами "Електронного кабінету платника" можна на офіційному веб-порталі ДФС.

Відомості про суми отриманих доходів та суми сплачених податків в електронному вигляді надаються за останні три роки (за кожний квартал), відомості за останній звітний період (квартал) надаються через 60 днів після його закінчення.

Додаткові матеріали:

Інструкція щодо отримання інформації про суми виплачених доходів та утриманих податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків за допомогою електронного сервісу "Електронний кабінет платника" (Завантажити)

Поширені запитання стосовно роботи "Електронного кабінету платника" (Завантажити)

Презентація "Електронний кабінет платника" (Завантажити)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: