fbpx

ДП «Івано-Франківський військовий ліспромкомбінат» заподіяв державі збитки на 600 тисяч гривень

Суспільство 09:45, 16.06, 2014

Упродовж грудня 2010 – січня 2011 років службовими ДП «Івано-Франківський військовий ліспромкомбінат» від Товариства з обмеженою відповідальністю прийнято на папері фактично не виконані роботи з ремонту та реконструкції нерухомого майна на суму 582 тисячі гривень.

Це встановила прокуратура в ході перевірки, повідомили "КУРСу" в прес-службі прокуратури Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері.

Як повідомив начальник відділу захисту прав і свобод громадян та інтересів держави прокуратури регіону Євген Гладій, у зв’язку з несплатою за нібито виконані роботи ТОВ звернулось до підприємства з позовом про стягнення заборгованості, що може призвести до примусового відчуження нібито відремонтованого майна – автомийки та незаконного зайняття земельної ділянки, площею 1,9 га, на якій воно розташовано.

Івано-Франківська прокуратура з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Західного регіону України зареєструвала кримінальне провадження відносно службових осіб ДП «Івано-Франківський військовий ліспромкомбінат» за фактом вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 366 (службове підроблення), ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 5 ст. 191 (привласнення чужого майна) КК України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: