fbpx

Другий готель на Прикарпатті припинив показ російських каналів після втручання Нацради

Суспільство 13:54, 25.09, 2017

На Прикарпатті після втручання Національної ради з питань телебачення і радіомовлення у готелі "Зорепад" припинили показ обмежених для ретрансляції в Україні російських телевізійних каналів.

Про це повідомляє прес-служба Нацради.
"За результатами роз'яснювальної бесіди представника Національної ради в Івано-Франківській області із власницею готелю "Зорепад", що у селищі Заболотові Снятинського району Івано-Франківської області, показ у цьому закладі обмежених для ретрансляції в Україні російських телевізійних каналів припинено", – йдеться у повідомленні.
У прес-службі уточнюють, що 21 вересня до представника Національної ради в Івано-Франківській області надійшла скарга від жителя Києва, який наприкінці вересня зупинявся в готелі, про те, що в його номерах є можливість дивитися російські телеканали "НТВ", "Первый канал. Всемирная сеть", "РТР-Планета", "Россия-24", "Russia Today". Ці канали поширювалися із супутника.
Після розмови із власницею готелю остання дала вказівку адміністрації закладу унеможливити прийом зазначених російських програм.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: