fbpx

Дружина голови облради стане керівником дитсадка в Івано-Франківську

Суспільство 14:19, 09.07, 2018

У департаменті освіти та науки Івано-Франківської міської ради визначили переможців конкурсу на заміщення вакантних посад керівників Івано-Франківської дитячо-юнацької спортивної школи №3 та дитсадків №25 "Янголятко" і №24 "Котигорошко".

Друге засідання конкурсних комісій з відбору претендентів на заміщення вакантних посад керівників закладів освіти Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області відбулося 6 липня.

Відповідно до рішень першого засідання конкурсних комісій усі претенденти на заміщення вакантних посад керівників у трьох закладах освіти (ДЮСШ №3, ДНЗ №25, ДНЗ №24) відповідають вимогам та були допущені до співбесіди у формі захисту перспективного плану розвитку навчального закладу:

Учасники трьох конкурсів представили свої проекти перспективного плану розвитку відповідних закладів освіти Івано-Франківської міської ради.

За результатами відкритого голосування конкурсні комісії з призначення керівників ДЮСШ №3 та ДНЗ №25 ухвалили рішення визнати конкурсні відбори такими, що відбулися, та рекомендувати Департаменту освіти та науки укласти контракти з визначеними конкурсними комісіями претендентами. 

Зокрема, рекомендовано укласти контракт з керівником комунального закладу "Івано-Франківська дитячо-юнацька спортивна школа №3" Бойчуком Павлом Ярославовичем; а також з керівником комунального дошкільного закладу №25 "Янголятко" Сич Галиною Вікторівною, яка є дружиною голови Івано-Франківської облради Олександра Сича

На обидва конкурси було лише по одному претенденту на посади.

А щодо призначення керівника комунального дошкільного закладу №24 "Котигорошко", то за результатами відкритого голосування конкурсна комісія ухвалила рішення визнати конкурсний відбір таким, що не відбувся, та рекомендувала Департаменту освіти та науки оголосити новий конкурс на заміщення вакантної посади керівника дитсадка. 

На посаду керівника дитсадка №24 "Котигорошко" у Крихівцях претендували двоє – Головата Оксана Володимирівна, музичний керівник ДНЗ №12 "Струмочок", та Щерба Вікторія Дмитрівна, в.о. завідувача ДНЗ №24 "Котигорошко".

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: