fbpx

ДТП на дорогах Прикарпаття – шестеро людей у лікарнях

Суспільство 07:25, 19.11, 2017

Вчора на Івано-Франківщині сталося 5 автомобільних аварій.

Вранці о 08:49 год. у Івано-Франківську на вул. Довженка "VOLKSWAGEN GOLF" не надав перевагу в русі автомобілю "NISSAN QASHQAI". В результаті ДТП водій автомобіля "VOLKSWAGEN" отримала травми.

ДТП сталося на автодорозі сполученням "Стрий – Чернівці – Мамалига", що проходить через с. Тулуків Снятинського району. Вантажівка "IVECO 440S", якою кермував водій з Туреччини,  збила велосипедиста. 36-річний велосипедист отримав тілесні ушкодження.

Аварія на Яремчанщині сталася у с. Микуличин. "BMW" (реєстрація Польщі) допустив зіткнення із автомобілем "Мерседес Бенс" (реєстрація Польщі). В результаті зіткнення водій "BMW" отримав тілесні ушкодження.

У с. Тязів Тисменицького району водій автомобіля "Пежо Партнер" (литовська реєстрація) допустив занос автомобіля, в результаті чого з'їхав у кювет. Внаслідок ДТП водій та його пасажир доставлені в ОКЛ м. Івано-Франківська.

Близько 23-ї години у с. Березівка на автодорозі до Франківська "Опель Вектра" допустив наїзд на пішохода. Чоловік доставлений в МКЛ №1 м. Івано-Франківська, інформують в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: