fbpx

Два прикарпатські села увійшли у півфінал конкурсу "Неймовірні села України"

Суспільство 14:44, 20.05, 2018

За цей титул змагаються село Крилос Галицького району та Старі Богородчани Богородчанського району. Переможець отримає 100 тисяч гривень.

Онлайн-ресурс AgroPortal.ua 7 травня 2018 року оголосив двадцятку півфіналістів IIІ Всеукраїнського конкурсу "Неймовірні села України 2018".

Мета проекту: сприяти взаємодії дрібного і середнього бізнесу та органів державного управління на селі для підтримки розвитку сільських територій та громад, популяризувати життя в селі, нагадати про історико-культурну спадщину українського села.

Формат конкурсу у 2018 році передбачає відбір найкращого бізнес-плану розвитку сільських територій.

З 07 по 20 травня двадцятка сіл має надіслати свої бізнес-плани, які сприятимуть розвитку їхнього села, до редакції. З 21 травня по 03 червня члени Експертної ради конкурсу визначать 10 сіл-фіналістів.

На реалізацію бізнес-плану переможець отримає 100 тис. грн, друге та третє місця – по 25 тис. грн. Переможці будуть визначені до Дня незалежності України шляхом онлайн-голосування на сайті AgroPortal.ua, яке проходитиме з 16 липня по 16 серпня 2018 р.

Представник села-переможця отримає можливість взяти участь в одній зі спеціалізованих поїздок проекту "Німецько-український агрополітичний діалог", яка відбудеться в Німеччині. Одне з 10 сіл-фіналістів отримає у подарунок від Посольства Королівства Нідерланди в Україні клумбу з тюльпанів, що дозволить селу привабити туристів атмосферою Голландії. Посольство Франції в Україні, яке підтримує конкурс, повідомить про свою номінацію для конкурсантів згодом.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: