fbpx

Директор Косівського райагролісу написав заяву на звільнення

Суспільство 20:41, 08.06, 2017

Після оприлюдненої вчора інформації про незаконні рубки на території Косівського райагролісу у ЗМІ його директор Юрій Пліхтяк написав заяву на звільнення з посади.

Про це стало відомо сьогодні на сесії Косівської районної ради.
Нагадаємо, нещодавно у Старих Кутах місцеві ветерани АТО й активісти виявили масову вирубку дерев. Зрубано понад 50 дубів, пні зловмисники прикрили сухим гіллям. На прохання активістів виїхати на місце, дослідити та пояснити ситуацію Юрій Пліхтяк відповів, що він у відпустці.

За підтримкою активісти звернулись до представників партії ВОЛЯ-РУХ НОВИХ СИЛ. Керівник фракції в Косівській райраді Петро Іванишин запевнив, що вимагатиме звільнення директора райагролісу на сесії. Вчора цю інформацію поширили у ЗМІ, зокрема про це йшлось в сюжеті 402 каналу. І вже сьогодні на сесійному засіданні Іванишин виступив з вимогою включити в порядок денний питання про незаконні рубки у Косівському райагролісі та звільнення його директора. Депутати одноголосно підтримали цю пропозицію, а голова районної ради повідомив, що сьогодні зранку Пліхтяк сам написав заяву про звільнення.

"Звичайно, це заслуга активістів та ветеранів АТО, які виявили незаконну рубку, надали розголосу цій проблемі, коли на території райагролісу творяться такі безчинства, а директор жодним чином не реагує,  каже Іванишин. – Те, що директор райагролісу сам написав заяву про звільнення, свідчить про те, що він визнає свою вину та відповідальність за такі незаконні вирубування лісу. Цю посаду має обіймати чесна, порядна та відповідальна людина".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: