fbpx

Колишньому директору облагролісу не віддали Дністровський ландшафтний парк

Суспільство 12:03, 24.03, 2017

Івано-Франківська обласна рада розглянула питання про призначення директора КП обласної ради "Дністровський регіональний ландшафтний парк імені Сергія Дідича".

Проект рішення депутатам облради представив Василь ДанишВін повідомив, що на посаду директора претендував лише один кандидат – Ігор Шумега, якого підтримала депутатська комісія.
 
Із запереченням проти призначення виступила депутат від партії "ВОЛЯ" Марія Рудик.
"Ми слухали звіт Ігоря Шумеги про роботу на попередній посаді, позитивного там було мало. Тому ми сьогодні обрали нового керівника КП "Івано-Франківськоблагроліс". Закликаю депутатів облради не підтримувати кандидатуру пана Ігоря", – звернулася до депутатів Рудик.
Позицію пояснила керівник фракції "ВОЛЯ" в обласній раді Ольга Галабала:
"Зараз можемо прийняти абсурдне рішення. Ми звільнили пана Шумегу з посади і зараз пропонуємо його призначити на нове комунальне підприємство, яке дуже важливе, бо це Дністровський каньйон. Там зараз постає питання будівництва міні-ГЕС, це дуже важливо, на керівника буде покладена велика відповідальність. Я знаю, що на посаду хотіли інші люди, які готові ідейно працювати і розвивати парк. То чому ми знову хочемо призначити пана Шумегу? Чому ми маємо повірити директору, який на попередній роботі не виконав своїх обіцянок?" – озвучила сумніви частини депутатів Галабала.
Шумега виступив і запевнив, що йому вистачить віку і досвіду для роботи на посаді. А також описав, як він цю роботу бачить.
 
Проте обласна рада не підтримала його кандидатуру. За призначення проголосували тільки 16 обласних депутатів з БПП "Солідарність". 
 
Голова облради Олександр Сич дав розпорядження до наступної сесії розглянути кандидатури охочих очолити підприємство і подати депутатам на затвердження. 
 
 
 
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: