fbpx

Дитина і троє дорослих: на Прикарпатті за добу четверо пішоходів потрапили під колеса машин

Суспільство 07:56, 23.11, 2017

Дві аварії сталися в Івано-Франківську, по одній у Косівському та Коломийському районах.

О 9:40 в Івано-Франківську по вулиці Шпитальна 28-річна водійка "KIA SOUL" збила 76-річну пенсіонерку, яка йшла проїжджою частиною дороги. Внаслідок ДТП потерпіла отримала тілесні ушкодження.

Ще одна аварія сталася приблизно о 18 годині поблизу пологового будинку. Водій маршрутного автобуса "Богдан" на пішохідному переході збив 58-річну жительку Франківська, яка переходила проїжджу частину зліва направо відносно напрямку руху автобуса. Внаслідок ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження і була госпіталізована. У патрульній поліції зазначили, що причиною аварії стала погана видимість на дорозі.

У Коломиї 28-річний водій "Мерседес-Бенц GLE-250" збив 61-річного пішохода, який перебігав дорогу у невстановленому місці. Внаслідок ДТП пішохід доставлений до Коломийської ЦРЛ з травмами різного ступеня.

У селі Тюдів Косівського району водій "FORD SIERRA", їдучи по автомобільній дорозі Р-62 із центру с.
Тюдів в напрямку с. Старі Кути, збив 9-річного хлопчика, який раптово вибіг на проїжджу частину дороги поза межами пішохідного переходу. Внаслідок ДТП пішохід з травмами різного ступеня госпіталізований до Косівської ЦРЛ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: