fbpx

"Дивиси і кажи ЙО!" – зняли перший проморолик Гуцульської столиці. ФОТО, ВІДЕО

Культура 21:33, 03.10, 2018

Вчора, 2 жовтня, у прикарпатському селищі Верховина презентували перший проморолик. Верховину вважають столицею Гуцульщини.

Ролик став результатом роботи компанії Livingston Production на чолі з відеооператором жителем Верховини Назаром Мануляком та громадської організації "ГУЦУЛИКИ" за фінансової підтримки приватних підприємців, які задіяні у сфері "зеленого туризму".  

Основою ролика є загальна історія активного відпочинку у Верховині, яка містить у собі 9 сюжетних ліній, кожна із яких плавно переходить одна в одну і об’єднані єдиним меседжем "Скажи Верховині ЙО!". "ЙО!"  це гуцульське "ТАК!" Фоновою музикою є гуцульська мелодія.

"Зйомки проходили протягом 7 днів. На кожен сюжет було затрачено як мінімум 5 годин зйомки та задіяно велику кількість гонорових людей та ресурсу",  – розказують автори.

Відео починається з неймовірних краєвидів Верховини з висоти пташиного польоту, де будинки і хати створюють своєрідний узор на фоні зелених гір.

Далі кадр із старовинною церквою переходить у традиційний обряд: гуцульська пара вінчається у гуцульському весільному одязі.

1

Друга історія про гостя, що відвідав місцеву полонину Кринта і під час дегустації каже гуцульському сиру-будзу: "ЙО! то смачно!" 

На полонині можна не тільки побачити, як виготовляється молочна продукція, а й покушіти  (спробувати) екологічно чистий гуцульський продукт.

2

Третя історія про дівчину, яка вперше у своєму житті підкорила вершину. Це неймовірні і захопливі почуття, коли ти стоїш на горі, а під тобою цілий світ. Тоді ти справді ближче до неба.

3

Також у Верховині можна з вітерцем проїхатися місцевими серпантинами – це четвертий кадр, в якому дівчата кажуть джипінгу у Верховині "ЙО! "

4

Якщо рафтинг – то тільки Верховина. Це п’ятий кадр ролика. У цьому кадрі режисери показали компанію людей, які сказали рафтингу у Верховині "ЙО!" Адже річка Чорний Черемош з її порогами ідеально підходить для цього виду розваг.

5

У душі в кожного з нас є таємне прагнення до авантюризму, особливо коли навколо гори, закинуті стежки та дрімучі ліси. Це шостий кадр, де компанія молодих людей відправилася у подорож на квадроциклах.  

6

У сьомому кадрі режисери показали, що у Верховині можна відпочивати сім’ям з маленьким дітьми. Однією з таких атракцій є прогулянка на конях, яка принесе дітям не тільки багато радості, але й оздоровлення.

7

Завершує ролик кадр із гуцульським танцем – арканом, що символічно вказує на силу, що прихована у єдності.

8

"Якщо прикласти спільно зусилля, то можна багато що змінити і зробити!" – таким гаслом керується молода команда з ГО "ГУЦУЛИКИ". 

Рекомендуємо додивитися ролик до кінця. В кінці автори приготували для глядачів сюрприз. 

Підтримка проекту: садиба “Карпатське Щастя”, садиба “Затишок під горою”, котедж “Плай”, Садиба “Біля річки”, котедж “Чорнобривець”, садиба у Пасічника, садиба “Перлина”, садиба “Підкова”, садиба “Фамілія”, садиба “Околиця”, садиба “Дерев’яна хата”, садиба “Панночка”, садиба “Лілея”, садиба “Зірка Карпат”, садиба “Гірський Куточок”, котедж “Трембіта”, садиба “під Ясенем”, готель Верховель, котедж “Тихий Вечір”, садиба “Китиця”, садиба “у Василини”, котедж “Кичєра”, відпочинковий комплекс “Магурка”, котедж “Теремок”, колиба “Смерекова хата”, відпочинковий комплекс “Згарда”, котедж “Глифа”, Цікава садиба, цікава садиба пані Оксани, Вільний простір “Думка”.

Актори – місцеві жителі та газди гуцульської столиці. "Аркан" – танцювальний колектив Ілюків та Ванджураків з села Віпче.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: