fbpx

"Мама відмовилася робити аборт": Дзідзьо виступив на Національному молитовному сніданку України. ВІДЕО

Стиль життя 09:22, 02.06, 2019

У Києві у Міжнародному конгрес-центрі "Український дім" відбувся VIІI Національний молитовний сніданок України із тематичною назвою "Бог. Родина. Україна". Михайла Хому, Дзідзьо, запросили як почесного гостя. Він виступив з промовою, в якій розповів власну історію.

"Для мене це найважливіші цінності в житті, тому я розповів історію своєї родини, моєї мами і про місце Бога в моєму житті. Я вдячний, що в Україні існують такі заходи, що об'єднують нас всіх за молитвою про найважливіше для нас у ці часи. Я з великою повагою долучився до цієї події!"  прокоментував Дзідзьо в своєму інстаграмі.

Співак розповів історію про свою сильну, вперту і унікальну маму. Мама на другому місяці вагітності отримала тяжкі опіки. Потребувала термінової пересадки шкіри і лікування антибіотиками, тож лікарі запропонували зробити аборт. Жінка категорично відмовилася. Відмовилася навіть від знеболювального. До самих пологів їй довелося весь час вагітності провести у лікарні  опіки погано гоїлися.

Народився Михайлик, тепер Дзідзьо. 

"Довго не міг зрозуміти, чому дитиною мама мене так сильно обіймала і казала: "Ти моя божа дитина!"  пригадує він.

"Хочу, щоби люди знали: не треба робити аборти, треба давати життя. Мамо, дякую тобі за життя!"  звернувся до матері і до слухачів Дзідзьо. 

 

Власником відео з VIII Національного молитовного сніданку України є Міжфракційне депутатське об'єднання "За духовність, моральність та здоров'я України".

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: