fbpx

Екоінспекція зобов’язала Снятинську ГЕС збудувати до кінця року рибохід

Суспільство 16:01, 29.10, 2018

У квітні 2018 року під час позапланової перевірки дотриманням вимог природоохоронного законодавства Снятинської ГЕС ТОВ "Енергоінвест" суб’єкту господарювання видано припис з вимогою забезпечити будівництво рибоходу на греблі Снятинської ГЕС.

Підприємство мало виконати припис до 1 вересня цього року. У жовтні державні інспектори перевірили виконання припису. Як інформує, прес-служба екоінспекції в Івано-Франківській області, на час перевірки ТОВ "Енергоінвест" виготовило необхідну документацію, будівництво рибоходу перебуває в стадії завершення.

Однак суб’єкт господарювання не проінформував Інспекцію про хід виконання припису у встановлений термін. Відповідальну посадову особу притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 188-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення за невиконання припису у встановлений термін та неінформування Інспекції. Видано повторний припис: до 31 грудня 2018 завершити будівництво рибоходу на греблі Снятинської ГЕС ТОВ "Енергоінвест".

Відзначимо, Снятинська ГЕС збудована у 1959 році. У 2003 році ТОВ "Енергоінвест" (м. Вінниця) придбало ГЕС у ВАТ "Прикарпаттяобленерго", а в 2005 році – увело в промислову експлуатацію.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: