fbpx

Експерти Євросоюзу інспектували виконання проекту з розвитку туризму на Прикарпатті

Економіка 22:47, 12.11, 2015

Відбувся візит до Івано-Франківська експертів програми Європейського Союзу "Підтримка політики регіонального розвитку в Україні" з метою ознайомлення із виконанням проекту "Івано-Франківська область – край для туризму".

Під час перебування в області керівник відділу підтримки грантової програми Бернард Вендель та експерт з питань візуалізації та комунікацій Ольга Григоращенко ознайомилися з проектною документацією, провели зустрічі із представниками партнерів та команди проекту – заступником директора Регіонального фонду підтримки підприємництва по Івано-Франківській області Миколою Дем’янчуком, головою Регіонального туристично-інформаційного центру Павлом Горішевським; головним бухгалтером проекту Ольгою Лесюк, асистентом проекту Іваном Зеликом. 

Координатор проекту Наталія Гасюк проінформувала експертів про хід реалізації проекту, зазначено на сторінці проекту у Фейсбук.

Під час зустрічі учасники оглянули приміщення Івано-Франківського обласного центру розвитку туризму та обговорили шляхи забезпечення сталості результатів проекту після його впровадження в цілому.

Довідково про проект:
Проект "Івано-Франківська область – край для туризму" впроваджується Івано-Франківською облдержадміністрацією за підтримки Івано-Франківської обласної ради та співфінансується Європейським Союзом. Метою проекту є підтримка соціально-економічного зростання Івано-Франківщини через впровадження ефективної регіональної політики та розвиток туристичної галузі Прикарпаття.
Асоційовані партнери проекту: Регіональний фонд підтримки підприємництва по Івано-Франківській області; Регіональний туристично-інформаційний центр.
Термін реалізації: 30 місяців, з серпня 2014 року.
Більше інформації про проект можна отримати в департаменті міжнародного співробітництва, євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури облдержадміністрації, тел.: (0342) 552223

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: