fbpx

"Енергетичний удар по темряві", – Володимир Єшкілєв про український "диктант єдності". ВІДЕО

Суспільство 19:39, 09.11, 2017

До Всеукраїнського радіодиктанту з нагоди Дня української писемності та мови в Івано-Франківську долучився ПНУ. Університет зібрав відомих людей, які писали диктант разом зі студентами.

У Прикарпатському національному університеті цього дня щороку збирається велика аудиторія. За парти поряд зі студентами сіли викладачі, представники місцевої влади та митці, інформує 5 Канал. Зізнаються: наробити помилок не бояться. Адже прийшли саме заради атмосфери загальнодержавного свята.

"Саме ця думка про те, що десь на території величезної країни одночасно у різних місцях люди виконують якусь одну вправу, і роблять це з таким позитивом, – це потужний такий енергетичний удар по темряві, і це класно!"  переконаний письменник Володимир Єшкілєв.

Викладачка університету Соломія Ушневич додає: "Це щоразу нове випробування. І абсолютно не боїмося якихось, можливо, похибок чи неточностей. Тому що це є шлях до вдосконалення себе. Знання української мови набуває уже масовості, це стає стильним. Це стає ознакою інтелігентності і такої рентабельності в світі!"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: