fbpx

Фахівці "Франківськстандартметрології" проведуть дослідження якості газу у 6 областях України.

Суспільство 10:54, 06.02, 2017

В рамках серії прес-турів на об'єкти газотранспортної системи для публічної перевірки якості природного газу фахівці ДП "Івано-Франківськстандартметрологія" вже сьогодні, 6 лютого, проведуть відбір природного газу на газорозподільчих станціях та пунктах у Чернівецькій області.

Франківські фахівці виступатимуть в якості запрошених незалежних експертів. Вони у лабораторних умовах проведуть дослідження відібраних зразків з визначення якісних показників природного газу. Результати отриманих досліджень широко висвітлюватимуться у ЗМІ.

Загалом, впродовж двох тижнів у восьми регіонах країни, в місцях проходження газотранспортної та розподільної системи, будуть проводитися публічні відбори блакитного палива в присутності журналістів та аналіз його фізико-хімічних показників в акредитованих і незалежних лабораторіях.

Зокрема, фахівців  ДП "Івано-Франківськстандартметрологія" запросили для здійснення незалежних досліджень у 6 областях. Відбори газу здійснюватимуться як на газорозподільчих станціях та пунктах, так і безпосередньо у споживачів.

Вибір незалежними експертами саме фахівців ДП "Івано-Франківськстандартметрологія" зумовлено наявністю у підприємства пробовідбірника природного газу, за допомогою якого можна зробити фаховий відбір безпосередньо у кінцевого споживача.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: