fbpx

Фільм "Бранці" з’явиться в Мережі у форматі веб-серіалу

Культура 21:01, 22.03, 2016

З 24 березня на Youtube-каналі об’єднання кінематографістів "Вавилон’13" в форматі 20-хвилинного веб-серіалу виходитиме документальний проект "Бранці" режисера Володимира Тихого.

Про це режисер повідомив "Детектору медіа".

Нагадаємо, повнометражний документальний фільм "Бранці" стартував в українському прокаті 25 лютого. В Івано-Франківську за день до того, 24 лютого, відбувся промо-показ – один-єдиний кіносеанс.

Нещодавно творці фільму "Бранці" вирішили оприлюднити матеріали розслідування у вигляді веб-серіалу, аби не знецінити сам фільм для фестивального та телевізійного прокату за кордоном.

"Зазвичай десь із рік кіно їздить по фестивалях, а потім, коли повертається, викладається для широкого загалу, що в цьому випадку не зовсім правильно. Тому ми вирішили перемонтувати й збільшити обсяг відео й представити його в мережі як веб-серіал. Зокрема, кілька серій становитиме відзнятий вже після прем’єри матеріал з героями", – розповів Володимир Тихий.

Загальний хронометраж проекту становитиме близько двох годин. Планується 6 серій, які виходитимуть приблизно раз на тиждень.

Одна з історій стосуватиметься скандальної постаті героя фільму Івана Бубенчика  в тизері до веб-серіалу він вперше розповідає про свою участь у подіях ранку 20-го лютого 2014 року на Майдані.

До речі, Володимир Тихий знімає стрічку "Бранці-2". В ній сподівається розповісти про зустріч двох хлопців, які на Майдані опинилися по різні боки барикад. 
 
Так, у фільмі з'явиться ще один герой  Сашко, який під час протистоянь на Майдані переконав солдата ВВшника скласти зброю. За кілька місяців після революції Сашко вирішує розшукати солдата і на своєму шляху зустрічає бійця-добровольця Івана, який розповідає йому таємницю про справжні причини відступу "Беркуту". 
 
Історія  справжня. Силовика команді фільму "Бранці" не вдалося знайти, але вона не припиняє спроб це зробити. 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: